keskiviikko 16. elokuuta 2017

Fiftarilook häihin - Satiininen puolikellohame ja ihanan römssyinen tyllihame

Kesällä vietettiin rakkaiden ystävieni häitä. Juhlarintamalla on ollut hiljaista jo pidempään, ja olen odottanut tilaisuutta tälläytyä oikein kunnolla ja vetää ylle jotain sopivan överiä.

Talvella Eurokankaan satiinista ompelemani satiininen kellohame sopi juhlaan ja päätin juhlistaa mekkoa ihanalla tyllihameella, jonka tilasin Miss Windy Shopista. Tilasin samalla hennon vaaleanpunaisen rusettivyön sekä boleron, joka kuitenkin sai jäädä kotiin kauniin lämpimänä kesäpäivänä.

satiininen puolikellohame ja tyllihame
Satiininen puolikellohame, jonka alla Miss Windy Shopin tyllihame

Ihastuin tyllihameeseen välittömästi! Se yllä olo on todella naisellinen, ellei jopa tyttömäinen, ja helman alta pilkottavat rimpsut hulmusivat hurmaavasti myös tanssilattialla. Ilmeisesti aidossa fiftari/sikstarityylissä tyllihameen EI kuulu näkyä varsinaisen hameen alta. Annan piut paut moiselle häveliäisyydelle.


satiininen puolikellohame itse tehden
Pöyheä tyllihame tuo kellohameen muodon kauniisti esiin


Tein satiinihameen suunnilleen samalla tyylillä kuin aiemmassa kellohamepostauksessa. Lisäsin hameeseen myös vuorikankaan. Olisin halunnut ujuttaa tyllihameen satiinin ja vuorikankaan väliin, mutta koska olin ommellut vuorikankaan kiinni piilovetoketjuun, tämä ei onnistunut. Koska vetäisin tyllihameen alimmaiseksi hamekerrokseksi ja hameen vuori oli kapeamman mallinen kuin kellohelmainen satiinikerros, vuori rullaantui ylöspäin tyllihameen kohottavasta vaikutuksesta johtuen. Mutta eipä se menoa haitannut!


satiininen kellohame ilman tyllihametta
Näin kellohame heiluu ilman tyllihametta. Kuva: Eurokangas

Ensi kerralla kellohametta ommellessa en ompele vuorikangasta kiinni piilovetoketjuun, jotta tyllihameen saa tarvittaessa sujautettua kerrosten väliin. Kaikkea sitä oppii :)

1 kommentti:

  1. Baccarat - Vegas - The Northwest Guide to Baccarat
    Baccarat is a strategy which has evolved from a simple game 바카라 to a more sophisticated card งานออนไลน์ game, with high septcasino scoring, high levels of

    VastaaPoista